Moergestelse organisatie zeer ingenomen met steun Rabobank Hart van Brabant

WieKentKunst krijgt 1.235 euro van Hart voor uw Club
De Stichting WieKentKunst uit Moergestel heeft een bedrag van 1.235 euro ontvangen van de Hart voor uw Clubactie van Rabobank Hart van Brabant. Het bedrag werd bekendgemaakt tijdens de Hart voor Uw Clubavond die vrijdagavond 11 november plaatsvond in Hilvarenbeek. “Een erg mooi bedrag waar we zeer blij mee zijn”, aldus voorzitter Hennie van Schooten van de Stichting WieKentKunst.

Dit jaar stelde Rabobank Hart van Brabant het fenomenale bedrag van 250.000 euro ter beschikking voor het ondersteunen van sociale projecten in het werkgebied. Leden van de Rabobank konden stemmen op de tientallen deelnemende projecten. Met het bedrag van 1.235 euro scoorde WieKentKunst hoog. “Dit laat zien hoezeer onze stichting door de Moergestelse samenleving wordt gedragen”, aldus voorzitter Hennie van Schooten.

WieKentKunst vierde onlangs met groot succes het twintigjarig bestaan met een nooit eerder vertoond cultureel evenement op onder meer een podium langs de Reusel. De stichting maakt zich al weer op voor activiteiten in 2018. Het van de Hart voor uw Clubactie ontvangen geld komt daarbij goed van pas. Het is voor een organisatie als WieKentKunst steeds moeilijker om aan geld te komen. WieKentKunst is een organisatie van louter vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *