Boeken WieKentKunst te koop bij Novy

Moergestelse uitgaven 2017 over de Reusel, geschiedenis en dichtbundel
Bij Novy aan het Rootven 10 in Moergestel (013-5131889) zijn de drie boeken te koop die WieKentKunst recent heeft uitgegeven. De stichting publiceerde een boek over het ‘Moergestelse’ riviertje De Reusel, over 20 jaar WieKentKunst in relatie tot de geschiedenis van Moergestel en een poëziebundel met gedichten over Moergestel. Van deze boeken is nog een beperkt aantal beschikbaar. Ze kosten slechts vijf euro per stuk en als je ze alle drie tegelijk koopt hoeft er slechts tien euro te worden afgerekend. WieKentKunt is een organisatie van vrijwilligers die cultuur inzetten om het dorp te versterken. De stichting is Novy zeer erkentelijk voor de belangeloze hulp die wordt geboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *