Lina Wolfs wint Moergestel Quiz


Voor WieKentKunst zijn wedstrijden en prijsvragen een beproefd middel om veel mensen ergens nauw bij te betrekken. Vrijdagavond tijdens de opening van het evenement had de stichting iets bedacht dat door zijn nieuwigheid bijzonder in de smaak viel onder de aanwezigen. Er was een Moergestel Quiz georganiseerd waarbij met stemkastjes werd gewerkt. Iedereen kreeg een stemkastje. Als een vraag werd gesteld moest met behulp van een druk op een knop het juiste antwoord worden gegeven. Het aardige van de methode was dat het publiek meteen het goede antwoord kon zien. Er waren twintig vragen, even zoveel als het aantal jaren dat WieKentKunst bestaat. Elke vraag had betrekking op een van die twintig jaren. De Moergestel Quiz werd gewonnen door Lina Wolfs. Ze had slechts twee antwoorden niet goed. Uit handen van bestuurslid Corrie Kastelijn (rechts) van de Stichting WieKentKunst ontving ze de prijs, een mand vol met streekproducten uit Moergestel en omgeving.(Foto: Paul Spapens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *