De gaande en de komende stadsdichter


Aniek Beemer-Verbraak (rechts) is de nieuwe stadsdichter van Moergestel, Heukelom en Oisterwijk. Vrijdagavond tijdens de openingsavond van WieKentKunst is ze geïnstalleerd. Gedurende drie jaar gaat zij de gebeurtenissen in de gemeente door middel van een gedicht verfraaien. Aniek Beemer-Verbraak nam het stokje over van Karin van den Heuvel (links) die bij deze gelegenheid een nieuwe dichtbundel presenteerde. De spiegel en de knapzak in handen van Aniek Beemer-Verbraak zijn de symbolische attributen die bij haar functie horen. Een stadsdichter zwerft door de drie dorpen en ze houdt de samenleving een spiegel voor. De stadsdichter is een initiatief van WieKentKunst.(Foto: Paul Spapens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *