Interview met voorzitter Hennie van Schooten op MTV

Met Hans van Brunschot achter de camera wordt Hennie van Schooten geïnterviewd door Huub van Elderen.(Foto: Paul Spapens)

Met Hans van Brunschot achter de camera wordt Hennie van Schooten geïnterviewd door Huub van Elderen.(Foto: Paul Spapens)

Twintig jaar WieKentKunst Moergestel
De lokale omroep MTV zendt donderdagavond 23 maart een interview uit met Hennie van Schooten. Zij is de oprichter en al twintig jaar voorzitter van de Stichting WieKentKunst. Deze organisatie viert op 29 en 30 september en op 1 oktober het twintigjarig bestaan. In het interview blikt Hennie van Schooten terug op die twintig jaar en ze blikt vooruit naar het jubileumprogramma. Het thema van WieKentKunst 2017 is ‘de natuur van Moergestel’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *