Gèèselse voorjaarsgroet een succes

 

WieKentKunst verkoopt veel viooltjes ten bate van jubileum.
De verkoop van hangpotten gevuld met viooltjes door de Stichting WieKentKunst was een succes. Vandaag, zaterdag 25 maart 2017, stonden vrijwilligers op het St.-Jansplein in Moergestel. De viooltjes werden vanuit een marktkraam verkocht. De verkoopactie was onder de noemer van een ‘Gèèselse voorjaarsgroet’ opgezet in het kader van de viering later dit jaar van het vierde lustrum van de stichting. Door middel van de actie ‘Aandeel in de Buurt’ helpt Rabobank Hart van Brabant met het verwerven van extra financiële middelen. De kleurrijke viooltjes werden betrokken van kwekerij Van de Ven uit Oisterwijk. Voor meer informatie over de actie van de Rabobank op www.aandeelindebuurt.nl/nl/projects/wiekentkunst-20-jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *