Onthulling historisch bord

Komende zondag om 12.00 uur wordt op het Ermelindishof (aan de zuidwestkant van de kerk) een historisch bord onthuld. De officiële handeling wordt verricht door pastoor Ad Verest en wethouder P. Smit. Op dit historisch bord staan informatie en historische foto’s over de Kerkstraat. Het bord is het eerste in een serie van in totaal dertig. De borden met historische informatie komen te staan in Moergestel, Heukelom en Oisterwijk. Het betreft hier een initiatief van WieKentKunst. Ze worden de komende maanden geplaatst. Bij dit project zijn meerdere partijen betrokken: de heemkundekring, de Rabobank en Oisterwijk 800 SPOT. De borden zijn gemaakt in het bedrijf van Moergestelnaar Louis van den Meijdenberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *