Foto’s van markante Moergestelnaren

Letterlijk spraakmakend (‘kènde die nog?’) zijn de 22 portretfoto’s van markante Moergestelnaren. Deze foto’s op groot formaat worden tentoongesteld in de foyer van Den Boogaard. Bij elke persoon wordt een korte toelichting gegeven. Dat vergemakkelijkt het ophalen van de herinneringen (‘dès lang geleeje dèk die gezien heb…’). Bekende Gèèselse mensen die je tegen kunt komen zijn onder anderen: Cis Koenen, Carol Schade, Harrieke Timmermans, Wies Dijker, Janus Jansen, Jan van Elderen, Janus Hofhuizen, Toon Klomp, D’n Bobo (foto) en vele anderen…..

1 reactie op “Foto’s van markante Moergestelnaren

  1. Ook heel mooi al die moergestelse menses en degene die je op zo’n dag ontmoet. Een sociaal en gezellig evenement. Dank daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *