Laat een historische foto van jezelf maken in de bibliotheek

Gegarandeerd een hit op Facebook
In de bibliotheek kan je op zondag 25 september een historische foto van jezelf laten maken. Dat kunstje flikken de bibliotheekmensen met behulp van een green screen. Dit is een knap staaltje moderne techniek. De werking komt op het volgende neer. Alles draait om een greenscreen. Op het greenscreen wordt een virtuele achtergrond geprojecteerd. Dat kan van alles zijn.Bezoekers kunnen zondag voor het greenscreen plaatsnemen. Vervolgens wordt een foto gemaakt. Op de foto is het net alsof je werkelijk op de plaats bent die op het greenscreen staat. Het is altijd een groot succes om zo’n foto via Facebook te delen. Bibliotheek Midden-Brabant stelt de foto’s gratis beschikbaar. De foto’s worden gemaakt tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Het greenscreen maakt deel uit van het DigiLab van de bibliotheek. Dit DigiLab laat zien hoezeer de bibliotheek met de tijd meegaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *