Sinterklaas schenkt bank rond Anti Vandalismeboom aan Moergestel

De Sint probeert de nieuw bank uit nadat hij deze met hulp van zijn Zwarte Pieten heeft onthuld. (Foto: Hennie van Schooten)

De Sint probeert de nieuw bank uit nadat hij deze met hulp van zijn Zwarte Pieten heeft onthuld. (Foto: Hennie van Schooten)

Vrijwilligers krijgen ‘iets lekkers’
Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag 28 november de nieuwe bank rond de Verniel-me-niet-boom aan de Herengoedstraat onthuld. De Goedheiligman heeft de bank in een moeite door geschonken aan de Moergestelse gemeenschap. De vrijwilligers die de bank hebben gemaakt en geplaatst kregen van hem ‘iets lekkers’, namelijk een ferme chocoladeletter. De landelijke unieke Anti Vandalismeboom aan de Herengoedstraat werd in 2008 op initiatief van WieKentKunst geplant als levende aanklacht tegen vandalisme. Tegelijk werd een zitbank rond de boom geplaatst. Deze was aan vernieuwing toe. WieKentKunst nam het initiatief voor een nieuwe bank. Deze is door vrijwilligers van het beste materiaal gemaakt. Sinterklaas sprak lovende woorden over al deze inzet en betrokkenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *