Uitslag kleurwedstrijd van de werkgroep ‘gierzwaluw’

 

 

WIEKENTKUNST 2015  KLEURWEDSTRIJD GIERZWALUW WINNENDE TEKENINGEN 2015102jpg

WIEKENTKUNST 2015 KLEURWEDSTRIJD GIERZWALUW WINNENDE TEKENINGEN 2015102jpg

Onderdeel van WieKentKunst thema ‘huisdieren’
Stichting WieKentKunst organiseert jaarlijks een groot en ‘dorpsbreed’ evenement voor en door alle inwoners van Moergestel. In september 2015 was het thema ‘Huisdieren’ en op een zeer brede manier werd hier aandacht aan besteed. Ook de gierzwaluwwerkgroep was deze dag uitgenodigd om een kraam te bemannen. Goed geholpen door posters, folders, fotoreportages en naslagwerken hebben enkele vrijwilligers die dag menig geïnteresseerde van deskundig advies voorzien.

Voor de kinderen was er een kleurwedstrijd waarmee men het boek ‘Goede reis, gierzwaluw’ van Nicole de Cock kon winnen. Maar wat is het moeilijk om de mooiste tekening uit te kiezen! Bij de ene kleurplaat zag de gierzwaluw er precies zo uit als in het echt, de andere tekening liet door de vele kleuren zien hoe vrolijk je kunt worden van de gierzwaluwen. En zo had iedere tekening wel iets bijzonders.

Sommige kinderen hadden zelfs samengewerkt om iets bijzonders te maken. Omdat ook de gierzwaluwwerkgroep samenwerken heel belangrijk vindt én omdat hun kleurplaten er mooi en vrolijk uitzagen, hebben zij de prijs gewonnen. De winnaars zijn Fons (6 jr) en Vivian (7 jr) de Rooy en Romee (5 jr) en Noémi (7 jr) van Heeswijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *