Op bezoek in een huis dat volledig is ingericht voor katten

De inrichting van het kattenhotel is helemaal afgestemd op het welbevinden van het dier.(Foto: Collectie Dierenhotel Alert)

De inrichting van het kattenhotel is helemaal afgestemd op het welbevinden van het dier.(Foto: Collectie Dierenhotel Alert)

Alert Dierenhotel aan D’n Opslag
Aan D’n Opslag (een straatje min of meer tegenover de Reuselhoeve) staat een woning die ooit is gebouwd door Annie en Jeffrey de Pina. Het Moergestelse echtpaar stichtte een gezin in dit huis en begon er Dierenhotel Alert. Nadat de woning was verlaten werd dit huis volledig ingericht voor het verblijf van katten. Heel bijzonder om te zien hoe de katten wonen te midden van mensenmeubels. Wat in 1985 begon als een eenvoudige opvang van honden, is uitgegroeid tot een dierenhotel waarin tegemoet gekomen wordt aan de hoge eisen van de moderne honden- en kattenhouder. Een voorbeeld: Hondeneigenaren kunnen hun dieren ’s morgens voordat ze gaan werken brengen en ’s avonds na het werk weer ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *