Breng plastic doppen naar ‘Dikke DAF’

Een hulphond is een prachtig voorbeeld van wat dieren voor mensen kunnen betekenen. Als onderdeel van WieKentKunst met als thema ‘huisdieren’ knoopte de organisatie banden aan met de Ouwe Stomp. Deze stichting voor voormalig dienstplichtig soldaten zamelt plastic doppen in. De opbrengst daarvan is bestemd voor het opleiden van hulphonden, in dit geval voor getraumatiseerde militairen.  

Een paar weken geleden deed WieKentKunst een oproep om plastic doppen in te zamelen. Deze kunnen tijdens WieKentKunst worden ingeleverd. Hiervoor plaatst de Ouwe Stomp een ‘Dikke DAF’, een historisch legervoertuig, zaterdag op het St. Jansplein en zondag bij Stanislaus. In Stanislaus zijn op beide dagen ook heel veel (dieren)knuffels te zien.

Stichting de Ouwe Stomp pakt in Moergestel trouwens toch goed uit. Op zondag loopt een militaire kapel door Moergestel. De muzikanten geven die dag ook een concert in Stanislaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *