Ezelpeuter Gossie en een knuffelkoe Aagje

Aagje geniet van een knuffel van Remie van de Wouw.

Aagje geniet van een knuffel van Remie van de Wouw.

Hartverwarmende dierenwereld in Moergestel
Niet ver van elkaar leven Gossie, een ezeltje van twee maanden oud, en Aagje de knuffelkoe (inmiddels een landelijke bekendheid). De twee dieren wachten op bezoek van de deelnemers aan WieKentKunst. Ezeltje Gossie leeft met zijn moeder Rosie en een aantal soortgenoten bij Jet en Wil van Gils aan de Molenakkerstraat 12. Vanaf dit adres is het maar een klein eindje fietsen naar Remie en Annie van de Wouw aan de Servennestraat 2. Zij zijn de eigenaren van Aagje, de koe die zich graag laat knuffelen. Trouwens, als het ware om de hoek aan de Heuvelstraat 24 lopen bij Annie en Henk van Roessel varkentjes in de wei.

Gossie en moeder Rosie.

Gossie en moeder Rosie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *