Voor & Door Moergestel steunt WieKentKunst

Tijdens het opnemen van een promotiefilmpje over WieKentKunst wordt voorzitter Hennie van Schooten geïnterviewd door Frans Kools. Hij is secretaris van de Stichting Voor & door Moergestel.

Tijdens het opnemen van een promotiefilmpje over WieKentKunst wordt voorzitter Hennie van Schooten geïnterviewd door Frans Kools. Hij is secretaris van de Stichting Voor & door Moergestel.

Opbrengst Bourgondische avond voor culturele stichting
De Stichting Voor & Door Moergestel ondersteunt WieKentKunst. Sinds de oprichting in 2010 ondersteunt deze stichting in Moergestel goede doelen op onder meer cultureel en sportief gebied. Het werven van fondsen om deze goede doelen financieel te kunnen ondersteunen doet de stichting tot op heden door het organiseren van Bourgondische avonden.

De netto opbrengst van de Bourgondische avond op 26 september 2015 gaat naar de Stichting WieKentKunst. Voorzitter Hennie van Schooten is zeer verheugd over deze betrokkenheid van Voor & Door Moergestel. “Het is steeds moeilijker om aan geld te komen voor het organiseren van activiteiten. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom we blij zijn met deze ondersteuning. Het is ook een blijk van erkenning omdat ook WieKentKunst een organisatie is met hoog in het vaandel ‘voor en door Moergestel’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *