Kom kijken in de kijkdozen van Moergestelse kinderen

 

Een aantal kinderen met kijkdozen van de groepen van juffrouw Annie Martens en Brigitte van Dam van brede school De Vonder. (Foto: Paul Spapens)

Een aantal kinderen met kijkdozen van de groepen van juffrouw Annie Martens en Brigitte van Dam van brede school De Vonder. (Foto: Paul Spapens)

De afgelopen weken hebben kinderen van de twee Moergestelse basisscholen gewerkt aan kijkdozen van Moergestel Schoenendorp. Het resultaat is te zien op een kijkdozenexpositie op zaterdag en zondag in Den Boogaard. De kijkdozen zijn gemaakt van schoenendozen die door Van Bommel ter beschikking zijn gesteld. In de kijkdozen bevinden zich plaatjes van bekende Moergestelse objecten, zoals de molen en de toren. De plaatjes zijn door de kinderen uitgeknipt, gekleurd en in de dozen geplakt. Als je door het kijkgat kijkt heb je een bijzondere kijk op Moergestel Schoenendorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *