Jan Rijnen neemt afscheid

Na zich tien jaar voor WieKentKunst ingezet te hebben, heeft Jan Rijnen afscheid genomen van de stichting. Hij is gestopt om gezondheidsredenen. Op donderdag 20 maart 2014 nam het bestuur afscheid. Jan rijnen werd verblijd met een prachtige vaas die door mensen met een beperking is gemaakt. In de vaas met een schildering geïnspireerd op de Moergestelse molen stak een gloedvolle bos bloemen. Voorzitter Hennie van Schooten memoreerde dat Jan Rijnen van zeer grote betekenis voor WieKentKunst is geweest. Op de foto brengen de vrouwelijke leden van wieKentKunst een toast uit op Jan Rijnen.

WIEKENTKUNST AFSCHEID JAN RIJNEN MAART 2014 DSC_8653 (10)

 Van links naar rechts Jeanne Burgers, Roos Klessens, Gertruud Terwindt en Hennie van Schooten. In zijn afscheidswoord zei Jan Rijnen dat WieKentKunst altijd op hem kan blijven rekenen.

1 reactie op “Jan Rijnen neemt afscheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *