Stichting WieKentKunst genomineerd voor cultuurprijs 2013

Cultuurprijs-nominatie-2013-frans-kuijpers-tiliander-oisterwijk-2014

Frans Kuijpers (links) wordt op het podium van Tiliander geïnterviewd tijdens de bekendmaking van de cultuurprijs 2013.

De Stichting WieKentKunst is genomineerd voor de Tiliander-Den Boogaard Cultuurprijs 2013. De nominatie werd bekendgemaakt op vrijdagavond 14 maart 2014 in cultureel centrum Tiliander in Oisterwijk. Secretaris Frans Kuijpers van de stichting nam de oorkonde in ontvangst. De cultuurprijs 2013 werd gewonnen door Het Oisterwijks Orkest.

Volgens de jury spreet de grote variatie aan activiteiten door WieKentKunst tot de verbeelding. ‘Het feit dat een groot aantal inwoners betrokken is bij de uitvoering en een ander dele komt kijken brengt mensen inderdaad nader tot elkaar. Het vernieuwende concept leidde tot een aantal activiteiten die structureel in de samenleving werden opgenomen.’ De jury memoreerde een aantal initiatieven van de Stichting WieKentKunst  zoals de stadsdichter, een boekenbal en de drie reuzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *