Zet de natuur van Moergestel in ‘the picture’

Doe mee aan een fotowedstrijd van WieKentKunst
De natuur ontluikt en dat is volgens WieKentKunst hét moment om een wedstrijd uit te schrijven voor foto’s van de natuur van Moergestel. De stichting roept iedereen op foto’s te maken en die in te sturen. De foto’s worden geëxposeerd en na afloop van de expositie krijgt elke deelnemer deze afdruk in een fors formaat. De winnaar krijgt een mooie prijs.

Moergestel is gezegend met heel veel mooie natuur. Er kunnen dus veel mooie foto’s worden gemaakt. Deze foto’s kunnen ook selfies zijn. WieKentKunst hoopt dat veel mensen aan de wedstrijd meedoen zodat op een grote tentoonstelling is te zien hoe mooi de Moergestelse natuur is.

Aan de wedstrijd kan iedereen meedoen. Er zijn een paar voorwaarden. Bij het insturen moet de locatie worden vermeld. Verder is het van belang dat de naam van de inzender wordt doorgegeven. De foto’s moeten vóór 1 augustus naar WieKentKunst worden gestuurd. Dat kan naar bestuurslid Corry Kastelijn, kaste244@planet.nl.  Zij kan ook antwoord geven op eventuele vragen.

WieKentKunst organiseert de fotowedstrijd in het kader van het evenement met als thema ‘Natuur van Moergestel’. Dit jaarlijks evenement vindt plaats op 29 en 30 september en op 1 oktober. Ter gelegenheid daarvan wordt de tentoonstelling ingericht van foto’s van deze wedstrijd. De stichting bestaat twintig jaar, reden om extra uit te pakken met onder andere een natuur-fotowedstrijd.

 

3 reacties op “Zet de natuur van Moergestel in ‘the picture’

 1. Hoeveel foto’s mag je in sturen ? En zit Oisterwijk ook bij Moergestel wat de locatie betreft.

  • Beste Mariejose,

   bedankt voor jouw reactie. je mag zoveel foto’s insturen als je wil, maar hoogst waarschijnlijk wordt er slechts één gekozen. Overigens zou ik willen vragen er niet meer dan tien te doen, puur voor ons gemak. De foto’s moeten wel in de Moergestelse natuur zijn gemaakt. Dit omdat het evenement van WieKentKunst zich op de natuur van Moergestel richt
   succes en houdoe,
   Paul spapens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *