Bedankje Vrijwilligers en deelnemers

Moergestel, 30 september 2015

Geachte mevrouw, mijnheer,

Bijna daags na WieKentKunst 2015 maken wij de balans op van dit evenement en we kunnen niet anders dan vaststellen dan dat het een zeer groot succes is geweest. Een serieuze schatting leert dat er ruim 3.500 bezoekers zijn geweest. Maar dit aantal is beslist niet de enige maatstaf om van een succes te spreken. 

Alle deelnemers hebben veel aanloop gehad. De deelnemers vertelden ons dat ze tevreden waren en terug konden kijken op een geslaagde WieKentKunst. De bezoekers waren stuk voor stuk enthousiast over het gebodene. De sfeer was gemoedelijk, gericht op ontmoeting en uitwisseling. En dat Moergestels feestje werd ook nog eens beschenen door een sympathiek zonnetje.

Dit alles en nog veel meer doet ons spreken van een topevenement dat zowel de deelnemers als de bezoekers veel plezier heeft gebracht. Aan WieKentKunst 2015 hebben vele tientallen deelnemers en vrijwilligers meegewerkt. Samen hebben zij voor dit succes gezorgd. Daar zijn we iedereen zeer dankbaar voor. Door middel van deze brief willen we nog eens benadrukken dat door uw medewerking WieKentKunst 2015 een zeer geslaagde editie is geworden in een reeks die reeds achttien jaar loopt.

Wij van WieKentKunst willen nog jaren doorgaan. We hopen steeds op uw medewerking te mogen rekenen.

Met vriendelijke groet,

Hennie van Schooten, voorzitter Stichting WieKentKunst.

En mede namens: Theo Claasen, Paul Jaszewski, Jeanne Jonkers, Corry Kastelijn, Frans Kuijpers, Ad Schoenmakers en Paul Spapens.

N.B.:
WieKentKunst neemt deel aan de actie ‘Hart voor uw Club’ van de Rabobank. Leden van de Rabobank Hart van Brabant kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete project en/of organisatie die zij een warm hart toedragen. De stemperiode is van 15 tot en met 28 oktober 2015. Wij hopen op uw steun en danken u daarvoor hartelijk.

Secretariaat p/a. Pater op ’t Hooghof 6, 5066 GN Moergestel. Tel.013 513 22 76, Banknr. NL 06 RABO 0134 5307 99,
KvK. 18060912, https://wiekentkunst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *