Op bezoek bij Elly en John van de Wouw en hun 150 koeien en 100 stuks jongvee

Elly en John van de Wouw in de grote stal met achter zich een aantal van de bewoonsters.(Foto: Paul Spapens)

Elly en John van de Wouw in de grote stal met achter zich een aantal van de bewoonsters.(Foto: Paul Spapens)

Mooi en modern melkveebedrijf aan de Pijnendijk
Elly en John van de Wouw-van Balkom stellen hun moderne melkveebedrijf aan de Pijnendijk open voor bezoek tijdens WieKentKunst. De hoofdrolspelers op dit mooie bedrijf zijn hun 150 melkkoeien en 100 stuks jongvee. Het echtpaar Elly en John van de Wouw woont aan de Pijnendijk 4, maar je kunt veel beter letten op de aankleding van de entree. Deze duidt op plezier in het boerenleven; er staat onder meer een levensgrote kunststof-koe. Met behulp van oude boerenattributen zijn stillevens samengesteld. Elly en John kunnen heel goed en interessant vertellen over hoe het is om tegenwoordig ‘melkboer’ te zijn. Op het erf staat een informatiestand van de ZLTO en FrieslandCampina presenteert zich door middel van producten. Het is een sympathiek idee om ter plekke te proeven van de lekkere dingen die van de melk van de koeien van Elly en John worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *