Demonstraties Wildbeheer Eenheid Moergestel en jachthondengroep Aport

Op locatie bij Middelpunt Benelux
Wild Beheer Eenheid Moergestel bestaat 25 jaar en pakt daarom tijdens WieKentKunst extra groot uit met demonstraties. Deze worden gehouden vlakbij het Middelpunt van de Benelux aan de Scheerman. Het werkgebied van de WBE Moergestel is 20.000 ha. groot en is daarmee een van grootste van Nederland. De vele tientallen vrijwilligers beheren de natuur. Een paar voorbeelden van de activiteiten: Ze leggen wildakkers aan, ze plaatsen wildspiegels (reflecterende paaltjes langs de weg), bestrijden stroperij, schade die door het wild wordt aangericht en botulisme, ze ruimen rommel op, geven voorlichting op scholen en ze organiseren activiteiten zoals aanstaande zaterdag en zondag. Jachthondengroep Aport geeft samen met de WBE demonstraties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *