Gaande en komende bestuursleden van WieKentKunst

WIEKENTKUNST ETENTJE EN AFSCHEID GERTRUUD, ROOS EN TON 29 mei 2015  DS

Stichting neemt afscheid van drie bestuursleden en verwelkomt drie opvolgers
In het jaar waarin voor de achttiende keer WieKentKunst wordt gehouden heeft de gelijknamige stichting afscheid genomen van drie bestuursleden en zijn drie opvolgers verwelkomd. Tijdens een etentje in restaurant Wout in Moergestel is vrijdagavond 29 mei 2015 afscheid genomen van Gertruud Terwindt, Roos Klessens en Ton van der Sande. Tijdens dit afscheid zei voorzitter Hennie van Schooten:

‘Wij hebben het plezier gehad dat wij lang met jullie samen hebben mogen werken. Wij hebben het plezier gehad dat we jullie beter hebben mogen leren kennen, jullie talenten, jullie onvoorwaardelijke steun aan de activiteiten van WieKentKunst en daarmee de input die jullie hebben gegeven aan ons dorp. We vinden het heel erg dat jullie hebben besloten om te gaan. We begrijpen dat ook, maar het zou niet goed zijn als we deze kant van onze gevoelens niet zouden laten zien. Daarin zit tevens diepe genegenheid besloten. En respect en dankbaarheid en de wens dat we elkaar nog lang zullen blijven ontmoeten. Wij weten wat jullie – Gertruud, Roos en Ton voor WieKentKunst hebben gedaan. Wij zullen dat niet vergeten en als we elkaar tegen komen, zullen we steeds opnieuw beseffen: wat hebben we toch een mooie tijd samen gehad.’

Eerder in 2015 zijn drie nieuwe leden toegetreden tot het bestuur van de Stichting WieKentKunst. Dat zijn (op de foto van links naar rechts) Theo Claasen, Corrie Kastelijn en Ad Schoenmakers. Ad Schoenmakers volgt Ton van der Sande op als penningmeester. Op volle sterkte werkt het bestuur aan het nieuwe evenement dat op 26 en 27 september 2015 wordt gehouden. Het thema is ‘de Moergestelnaren en hun huisdieren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *