Het nieuwste van het nieuwste in Den Boogaard: schoenen printen met 3D-printer

WIEKENTKUNST SCHOENEN 3 D PRINTER BIBLIOTHEEK Digilab-9993

In Den Boogaard staat zondag een 3D-printer. Met dit apparaat worden ter plekke schoenen geprint. De 3D-printer is ter beschikking gesteld door de Bibliotheek Midden-Brabant waar hij deel uitmaakt van het zogeheten Digilab. Een 3D-printer is het nieuwste van het nieuwste. Het is bijzonder boeiend om op een evenement dat vooral aandacht besteed aan het verleden van Moergestel Schoenendorp, met eigen ogen de toekomst te kunnen aanschouwen. Het driedimensionale printen gebeurt door een object laag voor laag op te bouwen. Het object bestaat in dit geval uit een schoen. De kinderen op de foto bekijken de 3D-printer terwijl deze aan het werk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *