WieKentKunst genomineerd voor Cultuurprijs 2013

Bekendmaking op 14 maart in Tiliander

De Stichting WieKentKunst is genomineerd voor de Tiliander-Den Boogaard Cultuurprijs 2013. Op vrijdagavond 14 maart wordt in Tiliander in Oisterwijk de winnaar bekend gemaakt. Voorzitter Hennie van Schooten van de Stichting WieKentKunst zegt verheugd te zijn over de nominatie.De plaatselijke cultuurprijs wordt voor de derde keer uitgereikt. In 2012 viel de eer te beurt aan de Stichting Oisterwijk 800 die er in slaagde de inwoners van Moergestel, Heukelom en Oisterwijk onder andere door middel van cultuur massaal te begeesteren voor de viering van dit jubileum.

Voor de Tiliander-Den Boogaard cultuurprijs 2013 zijn nog drie organisaties méér genomineerd. Muziekvereniging Prinses Juliana uit Moergestel en uit Oisterwijk De Molenzangers, Het Oisterwijks Orkest en Jan de Laat. De winnaar wordt goed bedacht. Hij mag zich een jaar lang eigenaar noemen van een bijzondere wisseltrofee, krijgt een bedrag van 250 euro en mag daarnaast gratis eenmaal gebruik maken van Den Boogaard of Tiliander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *