Workshops in den Boogaard

In Den Boogaard wordt zondag een aantal workshops gegeven rond het thema schoenen. Deze workshops worden gegeven in samenwerking met Moergestelse organisaties en Moergestelse vrijwilligers.

In Den Boogaard is een expositie van kijkdozen die door Moergestelse kinderen zijn gemaakt. Ze zouden als voorbeeld of inspiratie kunnen dienen voor een workshop kijkdozen-maken. Alle materialen hiervoor nodig zijn aanwezig. Deze workshop voor jong en oud staat onder leiding van de Zonnebloem.

WieKentKunst vindt plaats eind september. Dan duurt het nog maar twee maanden of Sinterklaas is al weer volop actief in Moergestel. De komst van de goedheiligman zou een reden kunnen zijn om onder leiding van Betty Nagel schoenen te pimpen. Maar een kunstig versierde schoen staat natuurlijk ook hartstikke goed zomaar ergens in huis.

Karin Verbakel geeft een workshop in het maken van vilten slofjes voor baby’s. Onder haar leiding kunnen ook pop- en schoenschilderijtje worden gemaakt. Docente Karin Verbakel is de drijvende kracht achter KiKu (Kinder Kunst Moergestel). Het eerste idee om KiKu op te richten kwam tien jaar geleden op. Nu is het een begrip in Moergestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *